Uutiset

SM3: Pollari hakee SM- sarjan pronssia!
27.09.2017 23:33


Alavutelaisen Olli Pollarin kausi rallin SM- sarjassa on ollut ailahteleva, eikä mies pohjalaiseen tapaan lähde itseään kehumaan. Huomionarvoista kuitenkin on, että vastapainoksi miehen kokemille alisuorituksille on kertynyt myös onnistumisia. Näiden turvin Pollari lähtee Tampereella ajettavaan Lake City ralliin taistelemaan SM3- luokassa pronssisesta mitalista,

- luokassa tulee olemaan kovaa vääntöä ja jännäksi tämä nyt menee. Tarvitaan sitä huippusuoritusta, että tavoitteeksi asetettu mitalisija SM- sarjasta saavutetaan. Varmistelemaan en lähde ja lyhyellä kaavalla ajatellen on yksinkertaisinta pitää muut takanaan. Siinä ei tarvitse laskea mitaliin vaadittavia pisteitä, toteaa Pollari taktiikastaan.

Tampereen seudun tiet eivät ole Pollarille täysin vieraat ja vuosi takaperin mies tutustui nuotin teon saloihin SM Pirelli rallissa,

- yhtä räpellystä se taisi olla, mutta luokkavoiton arvoisesti siitä selvittiin. Huimia teitähän nämä on ja tuntuu, että yhteen mutkaan on mahtunut vähintään kaksi nyppyä tai jotain muuta erikoista. Ja se Savon legendaarinen pätkä, siinä on rallitietä kerrakseen. Sitä odotan kunnioituksella ja pohdin jo nyt, miten sinne saisi optimaalisen nuotin tehtyä.

SM3- luokassa Pollari jakaa tällä hetkellä kolmannen sijan tasapistein Jussi Lindbergin kanssa. Pollari ei pidä yksistään Lindbergiä haastajana, vaan tunnustaa kuinka hänen selkänahkaan voidaan ajaa jäljet monen eri kuljettajan toimesta. Pollari lupaa tämän johdosta lähteä reitille täydellä rähinällä.
Ei kommentteja...
Jätä kommentti
* - Pakolliset kentät
Vanhempi uutinen Alkuun Uudempi uutinen
Top

Yhteys

Toimisto / muu yhteydenotto
Rallybaron Oy
Tammitie 3
04480 HAARAJOKI

040 551 9970


Nouto, toimitus ja varasto
Rallybaron Oy
Jokelantie 310 A-B
05430 NUPPULINNA (Tuusula)

040 551 9970
ralli@rallybaron.fi

Nouto sovittava tapauskohtaisesti etukäteen


Ostolaskujen lähetystiedot
Verkkolaskuosoite/Verkkolaskutunnus: 003724479095
Verkkolaskuoperaattori: Liaison Technologies
Operaattori OVT-tunnus/Operaattorivälittäjätunnus: 003708599126

Paperiset ostolaskut pyydämme toimittamaan pdf -tiedostomuodossa sähköpostilla osoitteeseen ostolaskut@rallybaron.fi
Antti Leinonen
antti@rallybaron.fi
040 551 9970


Rallybaron graafinen ohjeisto ja logot