Uutiset

Kauden päätös ei ollut suosiollinen Rallybaron tiimille!
05.10.2017 19:19


Rallin SM- sarjan seitsemäs ja viimeinen osakilpailu oli Rallybaron tiimille kaikkea muuta kuin odotusten mukainen. Liekö autokuntien miehistöillä ollut ylimääräistä latausta päällä reitille lähdettäessä, sillä niin Jesse Turunen kuin Olli Pollarikin sortui ulosajoon, jonka johdosta leikki oli jätettävä kesken.

SM1- luokassa taistelu alkoi perjantaina odotusten mukaisesti ja Turunen saapui iltahuoltoon pitäen hallussaan toista sijaa. Mies arveli, että vauhdinnostoon on vielä varaa, eikä sitä tultaisi lauantai aamuna peittelemään.  Valitettavasti aamun toinen erikoiskoe osoittautui kuitenkin kohtalokkaaksi, eikä mies kyennyt auton vaurioista johtuen jatkamaan kisaa,

- onnekkaita oltiin, sillä datan mukaan nopeutta oli 178 km/h ulosajon sattuessa. Siinä oli ainekset pahempaan olemassa. Siihen nähden vauriot olivat pieniä, vaikka jatkaminen ei ollutkaan mahdollista. Paikka oli kovavauhtinen mutka, jonka liukkaus pääsi yllättämään. Aika harmillinen päätös kaudelle, toteaa Turunen.

SM3- luokassa Olli Pollari jahtasi mitalisijaa eikä mies ollut tyytyväinen aloitukseensa. Varovainen ajo näkyi kellossa ja sen lisäksi myös sääolosuhteet olivat hankalat. Osa pimeässä ajettavista erikoiskokeista oli niin sankan sumun peitossa, että etenemistä tehtiin kävely vauhdilla.  Lauantaina moodi oli toisenlainen ja vauhti oli nousujohteista, kunnes Uskilan erikoiskoe otti mieheltä luulot pois,

- tiesin, että mutkaan voi ajaa kovaa, mutta unohdin vaurioituneen takapään. Pito lähti alta kertaheitolla, jonka johdosta miehistä tuli matkustajia. Ulosajo oli raju ja auto meni todella pahaan kuntoon. Pahaan rakoon tämä tuli, se ratkaisi myös mestaruustaiston osaltani. Ei miellytä ei, kommentoi Pollari kauden päätöstään. 

 
Vanhempi uutinen Alkuun Uudempi uutinen
Top

Yhteys

Toimisto / muu yhteydenotto
Rallybaron Oy
Tammitie 3
04480 HAARAJOKI

040 551 9970


Nouto, toimitus ja varasto
Rallybaron Oy
Jokelantie 310 A-B
05430 NUPPULINNA (Tuusula)

040 551 9970
ralli@rallybaron.fi

Nouto sovittava tapauskohtaisesti etukäteen


Ostolaskujen lähetystiedot
Verkkolaskuosoite/Verkkolaskutunnus: 003724479095
Verkkolaskuoperaattori: Liaison Technologies
Operaattori OVT-tunnus/Operaattorivälittäjätunnus: 003708599126

Paperiset ostolaskut pyydämme toimittamaan pdf -tiedostomuodossa sähköpostilla osoitteeseen ostolaskut@rallybaron.fi
Antti Leinonen
antti@rallybaron.fi
040 551 9970


Rallybaron graafinen ohjeisto ja logot