Uutiset

Jonni Ruottunen tyytyväinen F- rallisarjan päätökseen Lapualla!
14.10.2017 23:41


Jonni Ruottunen starttasi F- rallisarjan viimeiseen osakilpailuun Lapualla odottavin mielin. Runsaiden vesisateiden liukastamat tiet asettivat ilmaan isoja kysymysmerkkejä, eikä lakeuksien tiet muutoinkaan lukeudu miehen suosikkeihin,

- rytmistystä on täällä vaikea löytää, tien luonne voi muuttua tuosta vaan kilometrin peltosuorasta metsän siimeksessä mutkittelevaan syheröön. Kulman, tai lakeuksilla puhuttaessa, ladon takaa eteen voi tulla mitä vaan, pohti Ruottunen ennen reitille lähtöä.

Itse kilpailu käynnistyi miehellä tahmeasti, rengas ei purrut tiehen ja pintaa kertynyt muta vei herkästi jalan kaasulta jarrulle. Kartanlukija Mikko Niemelän kanssa asetettu tavoite maaliin pääsystä oli tarkoitus toteuttaa, vaikka sijoitus saavuttaessa huoltoon yleiskilpailun 13. sijalla ei ilon kiljahduksia aiheuttanut. Ajamisessa oli selvää taktikoinnin makua. 

Iltapäivä sisälsi 4 erikoiskoetta, joilla Ruottunen toteaa löytäneensä lähes täydellisen fiiliksen ajamiseen. Huollossa tehty päätös rengasvalinnasta siivitti hyvään vauhtiin ja mies aloitti nousujohteisen kirin. Tämän johdosta sijoitus nousi kohisten ja mies kävi tiukkaa vääntöä Janne Prustin sekä Petteri Salmisen kanssa. Prusti joutui Ruottusen edessä nöyrtymään, mutta Salmisen tavoittamiseksi matka loppui kesken ja mies jäi maaliin saavuttaessa vain +2,4 s. Salmisesta,

- kyllä se vähän sylettää, kun jäi niin vähästä kiinni. Olisi ollut kippo tarjolla, mutta ei sitä tällä kertaa tavoitettu. Melko puhdas kisa, ei erikoisia tapahtumia tai muuta hässäkkää, joten kyllä lopputulos on paljon parempi kuin tavoite oli. Eli tyytyväinen mies täytyy olla! 
Ei kommentteja...
Jätä kommentti
* - Pakolliset kentät
Vanhempi uutinen Alkuun Uudempi uutinen
Top

Yhteys

Toimisto / muu yhteydenotto
Rallybaron Oy
Tammitie 3
04480 HAARAJOKI

040 551 9970


Nouto, toimitus ja varasto
Rallybaron Oy
Jokelantie 310 A-B
05430 NUPPULINNA (Tuusula)

040 551 9970
ralli@rallybaron.fi

Nouto sovittava tapauskohtaisesti etukäteen


Ostolaskujen lähetystiedot
Verkkolaskuosoite/Verkkolaskutunnus: 003724479095
Verkkolaskuoperaattori: Liaison Technologies
Operaattori OVT-tunnus/Operaattorivälittäjätunnus: 003708599126

Paperiset ostolaskut pyydämme toimittamaan pdf -tiedostomuodossa sähköpostilla osoitteeseen ostolaskut@rallybaron.fi
Antti Leinonen
antti@rallybaron.fi
040 551 9970


Rallybaron graafinen ohjeisto ja logot